Tarih: 12.01.2024 10:10

KAYMAKAM ALTUN İDARECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

“10 OCAK İdareciler Günü” dolayısıyla Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi’nde yemek programı düzenlendi. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’un ev sahipliğinde düzenlenen programa; İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Akif Çolak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, SGK Müdürü Ali Cennet Çetinkaya, Orman İşletme Müdürü Engin Atlı, İlçe Müftüsü Fahri Başar, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Öğretmenevi Müdürü Ahmet Özgörü ile ilçede görev yapan diğer kurum müdürleri katıldı.


“MESLEKİ MİSYONUN DİRİ TUTULMASI ADINA ANLAMLI BİR GÜN”
Kaymakam Orhan Altun, herkesin idareciler gününü kutlayarak sözlerine başladığı konuşmasında “Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu’nda kabul edilen 10 Ocak İdareciler Günü, Mülki İdare Amirlerimiz açısından meslek camiasında bir nevi dayanışma, hatırlanma, sorunların dile getirilmesi ve mesleki misyonun diri tutulması adına anlamlı bir gündür. Milletimizin huzuru ve refahı için gece gündüz demeden görev yapan Mülki İdare Amirleri, kamu düzenini tesis etmelerinin yanında her zaman hizmetinde oldukları aziz milletimizin talep ve ihtiyaçlarını tespit edip çözümler üreten, vatandaşlarımızın canının ve malının korunması için her türlü tedbiri alan, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için özverili bir şekilde çalışan idarecilerdir.


“HUZUR VE BAŞARI DOLU BİR HAYAT DİLİYORUM”
Devlet politikalarımızın başarılı bir şekilde uygulanmasında, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımızı en üst düzeyde memnun edecek bir hassasiyetle sunulmasında önemli bir rolü ve sorumluluğu olan Mülki İdare Amirlerimiz, sadece devletin varlığını ve otoritesini değil şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedirler. Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Mülki İdare Amirliği mesleğinin bu anlamlı gününde, hizmet aşkıyla görevini ifa eden ve emekli olan tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu bir hayat diliyorum. Başta şehit idarecilerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün idarecilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.


Programın ardından Kaymakam Altun, kurum müdürleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —