KAYMAKAM ALTUN İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

GAZİPAŞA Kaymakamlığından Şanlıurfa Karaköprü Kaymakamlığına atanan Kaymakam Orhan Altun için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 17.07.2024 09:34:00 0
KAYMAKAM ALTUN İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Mülki İdari Amirler Atama Kararnamesiyle Gazipaşa Kaymakamlığından Şanlıurfa Karaköprü Kaymakamlığına atanan Kaymakam Orhan Altun için veda yemeği düzenlendi. Gazipaşa Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından organize edilen yemeğe Kaymakam Altun ile eşi Bedriye Altun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile eşi Pınar Büyükakça ve SYDV personeli katıldı.
 

“GAZİPAŞA ÇOK GÜZEL BİR İLÇE” 
Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Altun, uzun bir süre doğu illerinde hizmet ettikten sonra Gazipaşa’da görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Altun, kamu görevlilerinin sürekli yer değiştirebileceğini belirterek “Biz kamu görevlisiyiz. Bu yüzden sürekli yer değiştiriyoruz. Yer değiştirmek de kamu düzeninin nizamında vardır. Bizim de Gazipaşa için görev süremiz doldu. İlçede 3 yıllık görev sürecimde ihtiyaç duyulan ve çözüm bekleyen birçok sorunu çözmeye çalıştık. Gazipaşa çok güzel bir ilçe. Sizler de bu emanete sahip çıkın. Burada çok güzel anılarımız birikti. Devletin adına kararlar almamız gerektiği için kırdıklarımız olduysa haklarını helal etsin. Hak yüktür, benim hakkım var ise herkese helal ediyorum.” şeklinde konuştu.


BÜYÜKAKÇA: “GÜZEL İŞLERE VESİLE OLDU”
SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça da “Değerli Kaymakamımıza ilçemize yaptığı tüm hizmetler için kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu geçen 3 yıllık süreçte ilçemize çok büyük katkıları oldu ve güzel işlere vesile oldu. Kaymakam Bey’e yeni görev yerinde başarı, bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk diliyoruz. Yolu bahtı açık olsun.” ifadelerini kullandı.


Programın sonunda ise Kaymakam Orhan Altun’a günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ALTUN ARAYA GELDİLER