KAYHAN, TIP BAYRAMI'NI KUTLADI

KAYHAN, TIP BAYRAMI

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Gazipaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane yöneticileri, doktor ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan ve beraberindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Seyfi Cem Özüak, İdari Mali Hizmetler Müdürü Kemal Burun ve İdari Sağlık Bakım Hizmetler Müdür Yardımcısı Ferat Bişkin tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Kayhan, hastane yöneticileri, doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Ziyarette Kayhan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri tarafından sağlık çalışanlarına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Kayhan “Başta hekimlerimiz olmak üzere, mesleğini her şeyin üstünde tutan, büyük özveri ve gayretle mesleğini gece gündüz, yağmur, çamur demeden icra eden ve sağlık hizmetinde katkıda bulunan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.


Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Seyfi Cem Özüak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm sağlık çalışanları adına Kayhan’a teşekkürlerini iletti. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: KAYHAN BAYRAMI' KUTLADI