KAYGUSUZ'DAN GAZİPAŞA'YA ZİYARET

ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Gazipaşa’ya ziyaret gerçekleştirdi. İlçede çeşitli noktaları ziyaret eden Kaygusuz, okul ve kurum müdürleri ile toplantı yaptı.

GÜNDEM 20.01.2024 12:17:00 0
KAYGUSUZ

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Gazipaşa’ya ziyaret gerçekleştirerek çeşitli temaslarda bulundu. İlçeye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül tarafından karşılandı. İlk olarak İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaygusuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bilal Dal ve Muhsin Bozdağ ile beraber İlçe Kaymakamı Orhan Altun’u makamında ziyaret etti. Ardından Gazipaşa Fen Lisesi’ni ziyaret eden Müdür Kaygusuz, okul idarecilerinden öğrenciler ve eğitimler hakkında bilgi aldı. Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen yemek sonrası Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu ve Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ziyaret edilerek, okulların eğitim- öğretim durumu ile ilgili genel incelemelerde ve istişarelerde bulunuldu. Gazipaşa Öğretmenevi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda ilçede görevli tüm okul ve kurum müdürleriyle toplantı gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, eğitim ve öğretim başta olmak üzere birçok konuda müdürlerle fikir alışverişinde bulundu.


“GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Gerçekleştirdiği ziyaret için İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “İlçemizi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz’a ilçede gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. İlçede faaliyet gösteren okullarda verilen eğitim- öğretim hakkında yakından ilgi ve alaka göstererek incelemeler yapıp okul müdürlerimizle istişarede bulunan Müdürümüz Sayın Kaygusuz, bizimle bir araya geldi ve toplantı gerçekleştirdik. Verimli geçen toplantı için ayrıca teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27