KAYAN, SEVENLERİYLE BULUŞTU

ARAŞTIRMACI- Yazar Ramazan Kayan, Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Gazipaşa Kudüs Platformu tarafından düzenlenen “Gazze’nin Dirilişi, Ümmetin Dirilişi” konulu konferansta, sevenleriyle buluştu.

GÜNDEM 26.02.2024 11:44:00 0
KAYAN, SEVENLERİYLE BULUŞTU

Gazipaşa’da, Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Gazipaşa Kudüs Platformu işbirliği Gazze’nin Dirilişi, Ümmetin Dirilişi” konulu konferans düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Araştırmacı- Yazar Ramazan Kayan, konuşmacı olarak katıldı. Konferans, okunan İstiklal Marşı sonrası Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Fahri Başar, yaptığı konuşmasında Gazze bilincinin zihinlerde her zaman yer etmesi gerektiğini, Gazze’nin unutulduğu zaman, kişinin benliğini ve şuurunu da kaybedeceğini belirtti.  Gazze hareketinin inanç bakımından insanlığa büyük dersler verdiğini vurgulayan Müftü Başar, salonu dolduran misafirlere, davetlerine icabet eden Araştırmacı- Yazar Ramazan Kayan’a ve programın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

SEVENLERİ İÇİN KİTAP İMZALADI

“Gazze’nin Dirilişi, Ümmetin Dirilişi” konulu konferansını gerçekleştiren Araştırmacı- Yazar Ramazan Kayan, yaptığı konuşmasında Gazze hareketinin İslam âlemine büyük etkiler bıraktığını ifade etti. Gazze halkının, bütün gücünü kullanarak Allaha teslimiyet göstermelerinin dünyadan büyük bir takdir topladığına dikkat çeken Araştırmacı Yazar Ramazan Kayan, konuşmasını tamamlamasının ardından, sevenlerinin kitaplarını imzaladı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: KAYAN SEVENLERİYLE BULUŞTU