KAYA'DAN MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN ÖNERGE

İYİ PARTİ Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıoğlu ve beraberindeki beş kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili TBMM’ye araştırma önergesi sundu.

GÜNDEM 9.01.2024 09:54:00 0
KAYA

Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıoğlu ve beraberindeki beş kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya meclise araştırma önergesi sundu. Milletvekili Kaya’nın TBMM Başkanlığı’na sunduğu önergede, kaza yerinin zamanında tespit edilemediği belirtildi. Kaza haberinin emniyet güçlerine saat 15.55’te bildirildiği, ancak helikopterin yerinin 47 saat sonra tespit edildiği ifade edildi. 


KAYA: ŞÜPHE VE İDİALAR AYDINLATILMALI
Bu durumun kamuoyunda büyük rahatsızlık yarattığına dikkat çeken Kaya önergesinin devamında, çeşitli basın organlarında ve kamuoyunda dile getirilen iddiaların sağlıklı bir şekilde incelenmesi gerektiği vurgulandı. Meclis’in daha nitelikli ve toplumsal hassasiyetleri merkeze koyan bir tavır sergilemesi gerektiğini belirten Kaya, “Gelin, Gazi Meclisimizde bu konuyu tüm yönleriyle yeniden araştıralım” diyerek milletvekillerine çağrı yaptı. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: ' MUHSİN YAZICIOĞLU ÖNERGE