KAYA'DAN KAMACI'YA ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN istifa ederek CHP saflarına katılan Antalya Milletvekili Aykut Kaya, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’yı ziyaret ederek, parti yöneticileriyle buluştu.

SİYASET 8.06.2024 11:52:00 0
KAYA

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’den istifa eden ve salı günü Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı’nda CHP saflarına katılan Antalya Milletvekili Aykut Kaya, CHP Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada İl Başkanı Nail Kamacı ile bir araya gelen Kaya, parti yöneticileri ve kadın kolları yönetimiyle tanıştı. 


“ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ”
Ziyarete ilişkin CHP Antalya İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Aramıza yeni katılan milletvekilimiz Aykut Kaya il başkanlığımızı ziyaret etti. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Aramıza hoş geldiniz. Kendileriyle her daim kol kola, gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı. 
 

“GÖNÜL GÖNÜLE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgi veren CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya ise, “CHP Antalya İl Başkanımız Sayın Nail Kamacı ve yönetimini ziyaret ettik. İl örgütümüzün kıymetli mensuplarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Kendileriyle her daim kol kola, gönül gönüle yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27