Tarih: 23.03.2024 13:09

KAYA: YENİ YATIRIMLARA KAVUŞACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİ Mahallesi’nde 5 yıldır yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla tanınan muhtar Refik Kaya, yeniden aday olduğunu açıkladı. Muhtar Kaya, yarım kalan işleri tamamlamak ve mahallenin daha fazla hizmet almasını sağlamak amacıyla adaylığını tekrar koymaya karar verdiğini belirtti.


Gazi Mahallesi’nde önemli çalışmalara imza atan muhtar Refik Kaya, bir kez daha mahalle muhtarlığına talip olduğunu açıkladı. Muhtarlığı döneminde alt yapıdan üst yapıya kadar birçok noktada hizmetin mahallesine geldiğini ifade eden Kaya, yeniden seçilmesi durumunda yarım kalan hizmetlerin de tamamlanacağını ve mahallesi için tekrar mesai harcamaya devam edeceğini ifade etti.


“5 YIL DAHA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Gazi Mahallesi Muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Refik Kaya, tecrübesi, bilgi ve birikimiyle mahallesine hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, “Mahalle sakinlerimizin ısrarı ve güveni ile bir kez daha bu kutsal görevi üstlenmek istiyorum. Geçen 5 yıllık süreçte mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak sizden gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Mahallemizin eksikleri tespit edip, ilgililerin çözmesini sağladık. Sağlamaya da devam edeceğiz.


“DESTEKLERİNİZİ BU DÖNEM DE BEKLİYORUM”
Aynı gönül ile hep beraber mahallemizi güzelleştirmek eksiklerimizi gidermek adına sizlerin de desteği ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme tekrar adayım. Mahallemize bir 5 yıl daha bu görevi üstlenmeye talibim, tüm mahallemizi bir kez daha bana ve ekibimize destek vermeye davet ediyorum. Oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı. 


İŞTE KAYA’NIN AZALARI
Kaya’nın muhtarlık ipini göğüslemesi durumunda mahallesini birlikte yöneteceği azaları ise Gülperi Ceran, Veli Tuncer, Hasan Özgenç, Süleyman Durusoy, Baki Koç, Ufuk Özkan, A. Rıza Kısaarslan ve Savaş Sertgöz isimlerinden oluşuyor. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —