KAYA: PAZARCI HİZMET ALACAK

.

GÜNDEM 25.03.2024 10:35:00 0
KAYA: PAZARCI HİZMET ALACAK

PAZARCI Mahallesi Muhtar Adayı Ulvi Kaya, Pazarcı’nın ilçenin en kalabalık mahallesi olmasına rağmen yapılmayan birçok hizmetle adının anıldığını belirterek, “Pazarcı’da değişim vakti geldi. Mahallemiz bizimle hizmet alacak, hizmette eksiğimiz olmayacak” dedi. 


İlçenin tanınmış simalarından kargo sektöründe faaliyet gösteren Ulvi Kaya, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Pazarcı Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıklamıştı. Seçime sayılı günler kala, saha çalışmalarına yoğunluk veren Pazarcı Mahallesi Muhtar Adayı Ulvi Kaya, mahallesinde birçok eksiğin bulunduğuna dikkat çekti. Pazarcı’nın muhtarlık müessesesi üzerinden hizmet alamadığına vurgu yapan Kaya, “Mahallemizin birçok konuda eksiği var. Burası Gazipaşa’nın en kalabalık, en yoğun mahallesi. Pazarcı için “Hizmeti belediye yapar” algısı oluşturulmuş. Pazarcı’da hizmeti belediye yapacaksa, muhtarlık müessesesinin burada ne işi var? Öncelikle bu algının yıkılması lazım. “Ek işimiz değil, tek işimiz” sloganı atanlarla ve projesiz adaylara halkın itibar etmemesi gerekiyor.  Pazarcı’da değişim vakti geldi. Mahallemiz bizimle hizmet alacak, hizmette eksiğimiz olmayacak. Pazarcı, belediye ve diğer kurumlardan nasıl hizmet alırmış hep birlikte göreceğiz” dedi. 


İŞTE HEDEFLERİ
Mahallede yapmak istediği projeleri de açıklayan Pazarcı Mahallesi Muhtar Adayı Ulvi Kaya, “Mahallemizin belirli noktalarına ATM’ler koyduracağız. Çocuklar için oyun alanları, yetişkinler için spor alanları oluşturabilmek için ilgili kurumlarla iş birliği yapacağız. Yeşil alan ve sosyal tesis sayılarının arttırılması yönde girişimlerimiz olacak. Denizyolu için toplu ulaşım hizmeti başlatacağız. Mahallemizde her bireyin 7/24 ulaşabileceği WhatsApp ihbar hattı oluşturacağız. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelerimizle yakında ilgileneceğiz. Sokak hayvanlarımız için mama desteği ve veteriner hizmeti vereceğiz. Mahallemize cenaze çadırı, masa, sandalye desteği sağlayacağız. Okul çevreleri ve park alanlarına güvenlik kamerası koyduracağız” ifadelerini kullandı. 


Seçimleri kazanabilmek ve devamında mahalle halkına hizmet etmek için iddialı bir aza kadrosu kurduğunu da sözlerine ekleyen Pazarcı Mahallesi Muhtar Adayı Ulvi Kaya; Yunus Emre Erdem, Hasan Ali Çalık, Mustafa Çavuş, Yağmur Kaya, Tolga Solmaz, Mustafa Çağlayan ve İlkan Bayıroğlu gibi güçlü isimleri aza listesine ekledi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27