Tarih: 20.01.2024 10:55

KARNE HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

TÜRKİYE genelinde 11 Eylül tarihinde başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci kanaat dönemi dün sona erdi. Gazipaşa’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 9 bin 672 öğrenci ile öğretmenler, dün düzenlenen karne törenin ardından yarıyıl tatiline çıktı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Fadime Tuncer İlk/Ortaokulu’nda düzenlenen karne programına katıldı. Düzenlenen programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bilal Dal ve Muhsin Bozdağ da eşlik etti. Programda ilk olarak sınıfları ziyaret eden Kaymakam Altun, karne heyecanı yaşayan öğrencilerle bir araya gelip, öğrencileri tebrik etti ve karnelerini dağıttı. 


KİTAP OKUYUN TAVSİYESİ
Farklı sınıfları ziyaret eden Kaymakam Altun ve İlçe Milli Eğitim idarecileri, ara tatilde bol bol kitap okumaları ve konu çalışmalarını aksatmamaları konusunda tavsiyede bulundu. Kaymakam Altun, velilere de tavsiyeler vererek çocuklarıyla birlikte daha fazla aktivite yaparak öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri konusunda çağrıda bulundu.
 

“HER ÖĞRENCİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ise; “Bir dönemin daha sonuna geldik. Dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her öğrenci bizim için çok değerlidir. Velilerimiz, çocuklarına karnelerine göre muamele yapmasınlar ve onlara değer verdiklerini göstersinler. Öğrencilerimize tavsiyem; ara tatilde hem dinlensinler hem de eğitimleri için kendilerini geliştirecek faaliyetlerde bulunsunlar. Yeni dönemde görüşmek üzere” dedi. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —