KARAYOLUNA AKAN SULAR KAZAYA DAVETİYE ÇIKARMAYA DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA’DA D-400 Karayolu üzerinde bulunan orta refüjlerin gündüz ve gece saatlerinde sulanması sırasında karayoluna akan sular, araç sürücüleri için kaza riskini beraberinde getiriyor.

GÜNDEM 17.08.2023 12:46:00 0
KARAYOLUNA AKAN SULAR KAZAYA DAVETİYE ÇIKARMAYA DEVAM EDİYOR

Gazipaşa’da, daha önce de gündeme getirdiğimiz refüjlerin sulanması sırasında karayoluna akan sular, sürücülerin ve vatandaşların şikayetleri sonucu hâlâ çözüme kavuşmamış olması nedeniyle sürücülerin ve vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Ekmel Mahallesi’nde bulunan bir vatandaş, D-400 Karayolu üzerinde bulunan orta refüjlerin gündüz ve gece sulama işleminden sonra açık bırakıldığını söyleyerek, refüjden karayoluna akan ve yolun birçok yerinde biriken suların araç sürücüleri için risk oluşturmaya devam ettiğini belirtti.

 

SESİMİZİN DUYULMASI İÇİN BİRİNİN CAN YANMASI MI GEREKİYOR?

 

Yola akan ve yol üzerinde biriken suların tehlike oluşturduğunu dile getiren vatandaş; “Daha önce de bu konu ile gündeme geldik ancak hiçbir değişme olmadı. Duruma el atmak için illaki bir can mı yanması gerekiyor? Kaza mı olması gerekiyor? Zaten birçok sürücü kaza tehlikesi atlattı” diyerek sitem etti. Artık duruma çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerden gerekeni yapmalarını ve seslerinin duyulmasını istediklerini dile getirdiler. >Geylani TOPALOĞLU