“KARARI BİRLİKTE VERECEĞİZ”

ANKARA’DA CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Oğuz, adaylık sürecine ilişkin; “CHP’ye gönül veren seçmenlerimizin içi rahat olsun. Partimiz için en iyi kararı hep birlikte vereceğiz” dedi.

SİYASET 25.10.2023 13:00:00 0
“KARARI BİRLİKTE VERECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya’da tamamlanan ilçeler ve il kongrelerinin ardından ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla birlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyarette, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da yer aldı. Antalya’dan gelen heyetle birlikte toplantı yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP Antalya İl Başkanı Kamacı’dan tamamlanan kongreler hakkında bilgi aldı. Toplantıda, CHP kurultayı ve 31 Mart 2024 yerel seçimleri de ele alındı. Kamacı ile ilçe başkanlarının yerel seçime sıkı şekilde hazırlanmalarını isteyen Kılıçdaroğlu, il ve ilçe başkanlarından başarı sözü aldı. Ayrıca Kılıçdaroğlu’nun, il ve ilçe başkanlarına aday belirleme sürecinde tam yetki verdiği öğrenildi. 

 

“PARTİMİZİN GÜCÜNÜ VE İDDİASINI BÜYÜTECEĞİZ”

CHP’nin Antalya’da gücünü ve iddiasını büyüteceklerine dikkat çeken CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel merkezimizde yeni oluşan İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Kurultay Delegelerimiz, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız birlikte ziyaret ettik. Antalya’da partimizin gücünü ve iddiasını büyütmek, Büyükşehir Belediyesini tekrar kazanıp bunun yanında tüm ilçe belediyelerimizle birlikte 19 ilçemizde partimizi birinci parti yapmaya kararlı olduğumuzu bir kez daha belirtik. Sayın Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi. 

 

“2024 SEÇİMLERİNDEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ”

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimiz adına verimli bir toplantı gerçekleştirdik” diyen CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin Gazipaşa ve diğer ilçelerde oyunu arttıracağına vurgu yaptı. Partinin başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Oğuz, “Bizler; laik, demokratik, hukukun üstünlüğünü savunan; cumhuriyetçi, Atatürkçü bireyleriz. Bu ideolojileri benimseyen ve günden güne büyüyerek bir asrı geride bırakan bir partinin mensupları olarak, 2024 yerel seçimlerinde Antalya ve 19 ilçesinde başarılı olacağımıza inanıyoruz. 2024 seçimlerinde elimizde olan belediyelerden daha güçlü şekilde çıkmak, alamadığımız belediyelerde ise CHP bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” dedi. 

 

“EN İYİ KARARI HEP BİRLİKTE VERECEĞİZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bire bir görüşme gerçekleştiren Oğuz, adaylık sürecinde tüm partililerle birlikte karar vereceklerini belirterek, “Görüşmemizde daha önce de konuştuğumuz konuları yeniden gündeme getirdik. Geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerindeki başarımızı çok daha güçlü bir şekilde başarmamız için yapmamız ve almamız gereken kararları Sayın Genel Başkanımıza bir kez daha ilettim. CHP’ye gönül veren Gazipaşalı seçmenlerimizin içi rahat olsun. Partimiz için en iyi kararı hep birlikte vereceğiz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: “KARARI BİRLİKTE VERECEĞİZ”