KARAR KOCATEPE’DE ÇIKTI: İYİ’LER SEÇİME TEK BAŞINA GİRECEK

.

SİYASET 28.08.2023 13:29:00 0
KARAR KOCATEPE’DE ÇIKTI:  İYİ’LER SEÇİME TEK BAŞINA GİRECEK

İYİ Parti Genel Merkezi’nce Afyon’da düzenlenen büyük buluşmaya katılan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, “Sayın Genel Başkanımız, partimizin 2024 seçimlerine tek başına gireceğini söyledi. Bize burada düşen görev, partimizi seçimlere en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu noktada elimizden geleni yapacağız” dedi. 

İYİ Partililer Büyük Taarruz’un 101. Yıldönümü’nde Afyon Kocatepe’de buluştu. Açık alanda miting şeklinde organize edilen toplantı için İYİ Parti’nin 81 il teşkilatı aracılığıyla Afyon’a partililer taşındı. Otobüslerle alana gelen İYİ Partililere kurulan çadırlarda kavurma ve pilav ikram edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafı ve parti bayrakları ile donatılan alanda kürsüde Büyük Taarruz’un komutanı Mustafa Kemal Atatürk ile Malazgirt Savaşı’nın komutanı Alparslan’ın resimlerinin yer aldığı ‘Milletiyle beraber ilelebet muzaffer’ sloganı yer aldı. Burada, Türkiye’nin dört bir yanından gelen partililere seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2024 yerel seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, yerel seçime ittifak içinde girip girmeyeceklerini açıkladı. Akşener yaptığı açıklamada seçime İYİ Parti kadroları olarak tek başlarına gireceklerini söyledi.

 

GÖRGÜLÜ VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Afyon Kocatepe’de İYİ Partililerin bir araya geldiği organizasyona Gazipaşa’dan da katılım oldu. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili, Afyon’da gerçekleşen büyük buluşmaya katıldı. İYİ Parti Genel Başkan’ı Meral Akşener’in partililerle bir araya geldiğini dile getiren İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü, Kocatepe’de gerçekleşen Büyük Taarruz ‘un 101.yılı kutlamalarına katılım gösteren vatandaşlara teşekkür ederek kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı şükranlarını dile getirdi.

 

“YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLDU”

Görgülü yaptığı açıklamada; “Tüm vatan sevdalısı kardeşlerimizle 26 Ağustos Cumartesi günü Afyon-Kocatepe’de birlik olduk. Tarihin dönüm noktası olan Büyük Taarruz ‘un 101. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Büyük Taarruz ‘un yıl dönümünde Afyon Kocatepe’de Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in verdiği mesajlar yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur. İYİ Parti, Türk siyasetinin en önemli partileri arasına girdi. Bunu 2023 ve 2019 seçimlerinde kanıtladık. 2024 seçimlerinde daha başarılı olup, partimizin başarılarının tesadüf olmadığını herkese göstereceğiz. Sayın Genel Başkanımız, partimizin 2024 seçimlerine tek başına gireceğini söyledi. Bize burada düşen görev; partimizi seçimlere en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu noktada elimizden geleni yapacağız” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK