KARALAR’IN YOL ÇİLESİ BİTTİ

KARALAR Muhtarı Latif Oktay, mahallesine bağlı Merkez Ortaköy mevkii Karalar-Ilıca Grup Yolu’nda çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

GÜNDEM 22.02.2023 17:20:00 0
KARALAR’IN YOL ÇİLESİ BİTTİ

Geçtiğimiz aylarda Karalar Muhtarı Latif Oktay, mahallesine bağlı Merkez Ortaköy mevkiinden geçen Karalar-Ilıca Grup Yolu’nda oluşan heyelan nedeniyle sık sık kaza yaşandığını belirtip, yolda çalışma yapmayan Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmişti. Muhtar Oktay “Büyükşehir’in Antalya ve buradaki temsilcileri görüşmeme rağmen bir türlü yol yapılmadı. Uzun zamandır söz veriyorlar ama yapmıyorlar. Bu yolun en kısa zamanda yapılması gerekiyor. Yolun yapılması için birinin zarar görmesi mi gerekiyor” diyerek, tepkisini dile getirmişti. 

Muhtar’ın eleştirilerine Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden olumlu yanıt geldi. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Merkez Ortaköy mevkii Karalar-Ilıca Grup Yolu’nda yenileme çalışmalarına başladı. Ekipler daha önce bozulan ve su ile dolan yolu iş makineleri ile düzeltip, dolgu malzemesini grup yoluna sererek silindirle sıkıştırma işlemi yaptı. Ardından asfalta hazır hale gelen yolda asfalt işlemi yapılarak yenileme çalışmalarını tamamladı.

 

MUHTAR’DAN TEŞEKKÜR

 

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Karalar Muhtarı Latif Oktay mahallesine bağlı Merkez Ortaköy mevkii Karalar-Ilıca Grup Yolu’nda çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Muhtar Oktay, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı İsa Akdemir, Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü Yaşar Kemal Uğuz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: KARALAR’ ÇİLESİ BİTTİ