Tarih: 27.05.2024 11:37

KARALAR'DAN KERMES VE PROJE SUNUM ETKİNLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Karalar Hüseyinli Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu tarafından okul bahçesinde kermes düzenlendi. Cuma günü saat 10.00’da başlayan etkinlik saat 15.00’a kadar devam etti. Kermeste el emeği ile hazırlanan birbirinden çeşit yiyecekler, kurulan stantlarda yerini aldı. 


Düzenlenen kermesin yanında öğrencilerin ‘Rotamız Stem Projesi’ adı altında tasarladıkları projeler, sergi ve kermese katılanların beğenisine sunuldu. Proje sunumunda öğrenciler, projelerinin özetini, tasarımlarındaki amaçları, projeyi hazırlarken kullandıkları yöntemleri, proje için gerekli malzemeleri, proje için üretilen önerileri ve proje tasarımının sonucunu proje üzerinde canlandırma yaparak anlattılar. 


KERMES VE PROJE SUNUMU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, sunum yapan öğrencileri dinleyerek ortaya çıkardıkları başarılı eserler için tebrik etti. Müdür Gül, bu etkinlikte emeği geçen başta Okul Müdürü Aydın Bahçe olmak üzere bütün öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Okul Müdürü Aydın Bahçe ise, kermese katılanlara teşekkür ederek proje sunumu yapan öğrencilerini tebrik edip başarılarının devamını diledi. Dün saat 12.00’da başlayıp saat 15.00’da son eren etkinlik, katılımcılar tarafından büyük beğeni ve ilgi gördü. >Aysel YILDIZ

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —