KARALAR’DA SU SORUNU ÇÖZÜLECEK

KARALAR’DA SU SORUNU ÇÖZÜLECEK

ASAT ekipleri, Karalar Mahallesi’nde Hüseyinli, Gözüllü ve Yapıcanlı mevkilerinde içme suyu hat değiştirme ve yeni hat çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ekipleri Gazipaşa’nın Karalar Mahallesi’nde içme suyu sorunu yaşayan vatandaşların su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Mahalleye bağlı Hüseyinli, Gözüllü ve Yapıcanlı mevkilerinde hat değiştirme ve yeni hat çalışması yapan ekipler, Karalar Mahallesi Hüseyinli mevkiine yeni yapılan içme suyu deposundan mahalleye su verecek. 3 mevkide devam eden çalışmalar kapsamında toplamda 6 kilometrelik yeni su hattı döşenecek. 

“ESKİYEN HATLAR DEĞİŞTİRİLECEK, HİÇ HAT OLMAYAN NOKTALARA HAT ÇEKİLECEK”

Mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karalar Mahalle Muhtarı Latif Oktay, “Karalar Mahallemizde içme suyu olmayan vatandaşlarımıza içme suyu vermek için başlattığımız hat çalışması devam ediyor. Mahallemizin; Hüseyinli, Gözüllü ve Yapıcanlı mevkilerinde yapılacak çalışmalar kapsamında hem eskiyen hatlar değiştirilecek, hem de hiç hat olmayan noktalara hat çekilecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz tarafından Hüseyinli mevkiine yapılan içme suyu depomuzdan mahallemize su verilecek. Buranın da çelik boruları geldi. Çalışmalar tamamlandığında 6 kilometrelik yeni su hattı döşenmiş olacak” dedi. 

MUHTAR OKTAY’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Oktay, “Mahallemizde yapılan çalışmada emeği geçen başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e, ASAT Genel Müdürümüz İbrahim Kurt’a, ASAT Gazipaşa Müdürümüz Erhan Özbudak ve sahada çalışan personellere çok teşekkür ederim” dedi. 



Anahtar Kelimeler: KARALAR’ SORUNU ÇÖZÜLECEK