KARALAR’DA BEKLENEN ÇALIŞMA

GAZİPAŞA’DA, her yağışın ardından Karalar Grup Yolunda biriken su sorunu, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla son bulacak.

GÜNCEL 29.12.2022 10:39:00 0
KARALAR’DA BEKLENEN ÇALIŞMA

Çalışmanın geç kalındığını ancak yerinde bir çalışma olduğunu ifade eden Mahalle Muhtarı Oktay, Başkan Böcek ve ekibine teşekkür etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Karalar Grup Yolunda bakım çalışması başlattı. Her yağışın ardından yolda biriken su nedeniyle ulaşımın durduğu yolda dolgu çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri, Karalar’la birlikte Ilıca, Kızılgüney ve Yeniköy halkının kullandığı yolu daha konforlu hale getirecek. Yapılan çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve büyükşehir personeline teşekkür eden Karalar Mahalle Muhtarı Latif Oktay, “Yolda yaşanan sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek başkanımıza dahi iletmiştim. Geç ama yerinde yapılan bir çalışma oldu” dedi. 

“YOLDA YAŞADIĞIMIZ SORUN ARTIK SON BULACAK”

Yağmurların ardından yol içinde biriken suların ulaşımı ciddi anlamda zora soktuğunu dile getiren Oktay, “Bu yolu; Karalar’la birlikte Ilıca, Kızılgüney ve Yeniköy halkı sıklıkla kullanıyor. Yoldan öğrenci servisleri geçiyor. Yolda yaşadığımız sorunlar artık son bulacak. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri, yolda çalışma başlattı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımzı Sayın Muhittin Böcek ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerin mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler: KARALAR’ BEKLENEN ÇALIŞMA