Tarih: 20.11.2023 11:41

KARA'DAN BÜYÜKŞEHİR'E YEŞİL IŞIK

Facebook Twitter Linked-in

CHP Antalya eski Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyarette bulundu. Ziyarete ilişkin X hesabından paylaşımda bulunan Kara, 2024 yerel seçimleriyle ilgili; “Aday ol denilirse biz her göreve hazırız” dedi. 


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya 26. Dönem Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, 4-5 Aralık tarihlerinde yapılan CHP Kurultayı sonucunda CHP’ye Genel Başkan seçilen Özgür Özel’i ziyaret etti. Özel’e hayırlı olsun dileklerini ileten Kara, CHP lideriyle birlikte yerel seçimlere yönelik görüş alış verişinde bulundu. Ziyarete ilişkin X hesabından paylaşımda bulunan Kara, 2024 yerel seçimleriyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. 


“BİZ HER GÖREVE HAZIRIZ”
CHP’li Kara, 2024’ün mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeşil ışık yaktı. Antalya için elini taşın altına koymaya hazır olduğunu dile getiren Kara, “Partimin bana vereceği her göreve hazırım. ‘Aday ol’ denilirse biz bu görevden çekinmeyiz. Önümüzde yerel seçimlerde kentimizin geleceği için partimin bana vereceği her göreve hazırım” dedi.


ANKET LİSTESİNDE ADI VAR
Antalya’yı ve ilçelerini kaybetmek istemeyen CHP Genel Merkezi, yerel seçimlerden önce şehirlerde yapılacak anket çalışmalarına, Antalya Büyükşehir Belediyesi için Niyazi Nefi Kara’nın da eklendiği öğrenildi.


ÖNSEÇİMDE 1. OLMUŞTU
Öte yandan Kara, 7 Haziran 2015 seçimleri için yapılan önseçim sonuçlarına göre Antalya’da CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı geride bırakarak 1. sıra CHP Antalya milletvekili adayı olmuş ve Antalya’yı TBMM’de temsil etmişti. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —