KARABULUT’TAN ŞENLİK TEŞEKKÜRÜ

İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikalar Başkanı Meral Karabulut, hafta sonu Günnercik Yaylası’nda düzenlenen şenliğe katılan herkese teşekkür etti.

YEREL 3.08.2022 12:47:00 0
KARABULUT’TAN ŞENLİK TEŞEKKÜRÜ

GAZİPAŞA Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Gazipaşa Toroslar Günnercik Yayla Şenliği’nin yankıları sürüyor. 3 gün süren ve binlerce kişinin katıldığı şenlik hakkında yazılır bir açıklama yapan İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikalar Başkanı Meral Karabulut, hafta sonu Günnercik Yaylası’nda düzenlenen şenliğe katılan herkese teşekkür etti.

İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi ve İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran başta olmak üzere; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı’ya, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’a, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve partili partisiz tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirten Karabulut; “Bizleri biz yapan atalarımız, bu yaylalarda yaşamışlar ve kültürümüzü nesilden nesile aktararak benliğimizi ve kimliğimizi unutmadan bu günlere gelmemizi sağlamışlar ve biz bu kültür ve mirasımızı gelecek nesillere aktarmak için iyi bir gelecek sağlamayı hedefliyoruz.

BU ŞENLİK GAZİPAŞA’YA İYİ GELDİ

Bugün ata yadigarı topraklarımızda vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Duyduklarımız bizi çok mutlu etti. Yaptığımız istişarelerde umut vadeden sözler. İzlenimler ve duyumlar edindik. Bu söylemlerin boş olmadığı artık halkımızın bilinçli aklı ile hareket ettiğine şahit oldum ve bu beni ve partili arkadaşlarımızı heyecanlandırdı. Az kaldı diyerek mutlu ve güzel günlerin yakın olduğunu belirtmek istiyorum ve bu şenlik Gazipaşa’ya İYİ geldi. Bizde bu heyecana daha da can vermek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Gazipaşa’ya her şey İYİ gelecek” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27