KARABULUT’TAN PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

İYİ PARTİ Gazipaşa Kadın Politikalar Başkanı Meral Karabulut, 26 Kasım Cumartesi günü yapılan İYİ Parti Gazipaşa İlçe kongresine katılan davetlilere ve partililere teşekkür etti.

SİYASET 1.12.2022 11:23:00 0
KARABULUT’TAN PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

Gazipaşa’da, 26 Kasım Cumartesi günü yapılan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu’nda partinin yeni başkanı seçilen Av. Nazmiye Gül Özgörü’nün listesinden yönetim kuruluna giren İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikalar Başkanı Meral Karabulut, kongreye katılan davetlilere ve partililere teşekkür etti.

Karabulut, “Siyasi tarihimiz gücü ve iktidarı sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikâyeleriyle ve aynı zamanda, “bitti” denilen anda, yeniden yazılan başarı öyküleriyle doludur. İşte İYİ Parti de; umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsüdür. Adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin öyküsüdür. Bir kutlu mücadelenin, bir büyük başarının öyküsüdür. Büyük Türk milletinin öyküsüdür…” dedi.

İYİ Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu dile getiren Karabulut, “25 Ekim 2017’de tek yürek olup, hep beraber güçlü Türkiye hayalimizi haykırdığımız o kutlu günde; “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; çünkü artık İYİ Parti var. Bugün çaktığımız o kıvılcım; yarın milletimiz gösterdiği büyük ilgiyle, Türkiye’nin tamamında yanan koca bir ateş olacak.

İşte o nedenle İYİ Parti olarak biz; Milletimizden aldığımız güçle, yıllardır ülkemizdeki sorunları halının altına süpüren, suni gündemlerle, dedikodularla ve hatta iftiralarla milletin gerçeklerini görmezden gelen iktidara karşı inatla; çocuğunun okul derdine düşmüş annelerin, borç batağında kaybolan babaların, traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçilerin, siftah edemeyen esnafların, eve ekmek götüremeyen emeklilerin, geçinemeyen asgari ücretlilerin, dayısından torpili olmadığı için mülakattan elenen üniversite mezunu işsizlerin, memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençlerin, hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınların, oyun çağında gelin edilen, tacize, tecavüze uğrayan çocukların, “Ali” dedi, “Hızır” dedi diye, Atatürk’ü sevdi diye din düşmanı ilan edilenlerin, “Mustafa Kemal de benim, Fatih de benim; Osmanlı da benim, Cumhuriyet de benim!” diyenlerin, kutuplaşmadan, iteklenmekten bıkan mahallesizlerin dertlerini konuşuyoruz” diye konuştu.

“TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Karabulut, “Memleketimizi il il, ilçe ilçe gezerek gerçek dertlerimize kulak vermeyi, çözümler üretmeyi, milletimizin sesini duyurmayı en kıymetli önceliğimiz olarak benimsiyoruz. Çünkü millet bizi çağırıyor, ve biz o gür sesi duyuyoruz. Geçim derdiyle uğraşmaktan yoruldunuz, sürekli olarak yargılanmaktan, ötekileştirilmekten bıktınız. Biliyoruz… Çünkü bunları hep birlikte yaşıyoruz. Ama inanın ki; Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir problemi yok. İmkânlarımız var. Kaynaklarımız var. Yeter ki, yönetenlerin önceliği memleketin huzuru, milletin mutluluğu olsun. Bizim siyasetimiz; “Önce millet, önce memleket” diyenlerin siyasetidir. 21'inci yüzyılın ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz… Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben bu vesileyle partimize gönül veren, kongremizde bizleri yalnız bırakmayan üyelerimiz ve delegelerimize, Belediye Başkanımız ile siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27