Tarih: 09.12.2022 16:33

KARABULUT’TAN “HİZMET” MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Yöneticisi Meral Karabulut, gazetemize samimi ve iddialı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikalar Başkanlığı görevini bırakan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Yöneticisi Karabulut, “Siyasi gücümüz ve iktidara yürüyüşümüze inanmayanlara inat “bitti” denilen anda, yeniden başlanan güzel günlere ve başarılara gebe kalacaktır. İşte İYİ Parti de; umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsüdür. Adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin öyküsüdür. Bir kutlu mücadelenin, bir büyük başarının öyküsüdür. Büyük Türk Milleti’nin öyküsüdür” dedi. 

“ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

İYİ Partili olmanın bir ayrıcalık oluğunu ifade eden Karabulut, “25 Ekim 2017’de tek yürek olup, hep beraber güçlü Türkiye hayalimizi haykırdığımız o kutlu günde; “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; çünkü artık İYİ Parti var. Bugün çaktığımız o kıvılcım; yarın milletimiz gösterdiği büyük ilgiyle, Türkiye’nin tamamında yanan koca bir ateş olacak. İşte o nedenle İYİ Partide olmak bir ayrıcalıktır” dedi. 

“GÖREVİMİ BİR BAŞKA ARKADAŞIMIZA BAYRAK OLARAK TESLİM ETTİM”

Karabulut, “Pozisyonum olan Kadın Politikalar Başkanlığı görevimi bir başka arkadaşımıza bayrak olarak teslim ettim. Bu bayrak hep ileriye gidecekse bir başka arkadaşımızın tecrübesinden faydalanıp ilerlemek bizim var olan düşünce anlayışımızdır. Ayrıca, Gazipaşa İyi Parti Yönetiminde görevime devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Siyaseti, millet ve memleket için yaptıklarını söyleyen Karabulut, “Parti Yönetimimizdeki uyum ve çalışma azmine ortak olup bu meşaleyi inşallah iktidara taşıyacağız. Ve “Çünkü millet bizi çağırıyor ve biz o gür sesi duyuyoruz. Bizim siyasetimiz; “Önce millet, önce memleket” diyenlerin siyasetidir. 21'inci yüzyılın ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz… Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —