KAMPANYANIN BİTMESİNE 80 GÜN KALDI

SMA Tip-1 hastası 27 aylık Arya Öztürk’ün ikinci ve son valilik onaylı bağış kampanyası, 14 Ağustos’ta sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına izin verilmeyeceği kampanyanın bitmesine ise sadece 80 gün kaldı.

GÜNDEM 21.05.2024 09:42:00 0
KAMPANYANIN BİTMESİNE 80 GÜN KALDI

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk’ün 27 aylık SMA Tip-1 hastası bebekleri Arya Öztürk’ün bağış kampanyasının bitmesine sayılı günler kaldı. Valiliğin ikinci kez onayladığı kampanya, 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Üçüncü kez valilik onayına iznin verilmeyeceği bağış kampanyasının bitmesine ise sadece 80 gün kaldı. 
 

764 BİN DOLARA DAHA İHTİYAÇ VAR
Şu ana kadar toplam 1 milyon 65 bin 751 dolar bağış toplanan kampanyanın tamamlanması ve Arya’nın Dubai’de gerçekleştirileceği Zolgensma gen tedavisini alması için 764 bin dolara daha ihtiyaç var. 


“YÜZDE 59 OLACAĞIZ “ 
Gazipaşa halkının da desteği ile kampanyada yüzde 58’ye ulaşıldığını ifade eden baba Hamza Öztürk, “Kampanyamıza 350 kişi 200 TL bağış yaparsa ya da 73 kişi 1000 TL bağışta bulunursa yüzde 59’a ulaşacağız. Valilik onaylı kampanyamızın bitmesine 80 gün kaldı. Günlerimiz sayılı. Bir an önce kampanyamızın tamamlanmasını istiyoruz. El kadar bebeğimin haykırışlarını her gün çaresizce dinliyorum. Evladımın gözünden süzülen o damlalar, çektiği o acılar, beni köksüz bir dal gibi güçsüz yapıyor. 
 

“BAĞIŞLAR BİZİ HAYATTA TUTUYOR”
Ancak yapılan her bağış umudumuzu daha da güçlendiriyor ve Arya ilacına bir adım daha yaklaşıyor. Bu sebepten dolayı valiliğin izin verdiği kampanyamız bitmeden Arya için yapacağınız 10 lira bağış bile bizim için çok önemli. Lütfen sesimizi duyun. Sizlerin desteğine hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız var. Haydi! Güç birliği ile yüzdeliğimizi artırma zamanı… Sizler olmadan Arya bu yarışı kazanamaz… Arya’ya nefes olalım” diyerek bağış çağrısında bulundu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KAMPANYANIN BİTMESİNE KALDI