KAMARA CAFE BİSTRO YENİ İŞLETMECİSİYLE HİZMETTE

GAZİPAŞA’DA lezzetli ürünleri ve manzarasıyla müşterilerini kendine hayran bırakan Kamara Cafe Bistro, yeni işletmecisi Önder Üner ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

GÜNDEM 27.05.2024 09:44:00 0
KAMARA CAFE BİSTRO YENİ İŞLETMECİSİYLE HİZMETTE

Gazipaşa’nın tanınmış simalarından iş insanı Önder Üner, Pazarcı Mahallesi Tepecik Mevkii’nde uzun süredir vatandaşlara hizmet veren Kamara Cafe Bistro isimli işletmeyi devraldı. Zengin menüsü, lezzetli ürünleri, manzarası, güler yüzlü çalışanlarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan Kamara Cafe Bistro, kahvaltıdan et çeşitlerine, birbirinden lezzetli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kamara Cafe Bistro işletmecisi Önder Üner, işyerinin adını daha çok duyurarak ilçede fark yaratmayı hedefliyor. 


“LEZZETLERİMİZ İLE İLÇEDE FARK YARATACAĞIZ” 
İşletme sahibi Önder Üner; “İlçemizde yıllardır faaliyet gösteren Kamara Cafe Bistro’nun işletmeciliğini aldık ve müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Kahvaltıdan tutun et çeşitlerine kadar türlü türlü çeşit ve lezzetlerimiz ile ilçede fark yaratacağız. Müşteri memnuniyeti, temi ve sağlıklı bir ortamda hizmet vermek en büyük hedefimiz. Bu kapsamda işletmemizi farklılaştırmak için birtakım çalışmalarımız olacaktır. Bütün ilçe halkımızı iş yerimize davet ederek birbirinden lezzetli ürünlerimizi tatmaya çağırıyoruz.” dedi. >Geylani TOPALOĞLU