KALICI HİZMERTLERLE YOLA DEVAM EDECĞİZ"

İSTİKLAL Mahallesi’nde yağmur suyu giderleri için çalışma yaptıran Muhtar Yıldırım, mahallesi için yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek; “Mahallemiz için kalıcı hizmetler yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

GÜNDEM 15.01.2024 09:21:00 0
KALICI HİZMERTLERLE YOLA DEVAM EDECĞİZ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde, muhtarlık görevini sürdürdüğü İstiklal Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olan Ali Yıldırım, yağmur yağışında taşan ve kapanan yağmur suyu giderlerini açtırarak çalışma gerçekleştirdi. Mahallesinde yapılan çalışmalara dikkat çekerek, mahallesindeki sorunlara kalıcı çözümler getirmeye devam edeceğini söyleyen Yıldırım, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


“ÇALIŞIYORUM VE İDDİALIYIM”
İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım, mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Mahallemizde, şiddetli sağanakların ardından taşan ve kapanan yağmur suyu giderlerini açarak yağışlı günlerde zorlaşan şartları ortadan kaldırmayı hedefledik. Çocukların ve bireylerin düşme tehlikelerinin bulunduğu yerlere de en kısa sürede korkuluk yapılarak güvenli ortamlar sağlayacağız. Sözlerimiz, verdiğimiz sözlerle kalmayıp, yaptığımız işlerle göz önüne gelecektir. Mahallemizin sağlık ve güvenliğini ele alarak çalışmalarımız devam edecek. Çalışıyorum ve iddialıyım. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: KALICI HİZMERTLERLE DEVAM EDECĞİZ"