Tarih: 16.11.2023 12:39

KALDIRIM VE YAYA GEÇİDİ İŞGALİ BİTMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da yaya geçidi ve kaldırım işgali sorunu vatandaşları isyan ettiriyor. Otopark sıkıntısının yoğun şekilde yaşandığı ilçede, araçlar gelişi güzel kaldırıma ve yaya geçidine park ediliyor.


Gazipaşa’da, kaldırım ve yaya geçitleri sorumsuzca işgal edilmeye devam ediyor. Kaldırımlar ve geçitlerinin gelişi güzel park edilen araçlarla dolu olması, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle engelli bireyler ve bebek arabası ile yaya geçidini kullanan anneler bu durumdan oldukça şikâyetçi.


“YAYA GEÇİTLERİ BİLE ARAÇLARIN OLMUŞ”
Yaya geçidi ve kaldırım işgallerine tepki gösteren vatandaşlar; “Yaya geçidi ve kaldırım işgalleri ne zaman son bulacak? Anneler bebek arabaları ile yaya geçidinde ilerlemeye çalışırken oldukça zorluk çekiyor çünkü araçları tam yaya geçidinin ortasına park ediyorlar. Yaya geçitleri bile araçların olmuş. Polislerimiz gerekli cezai işlemleri uygulasalar da akıllanmıyorlar ve yine aynı şekilde araçlarıyla işgale devam ediyorlar. Artık bu soruna çözüm bekliyoruz” diyerek işgallerin son bulması gerektiğini dile getirdiler.


OTOPARKLAR İLÇEYE YETMİYOR
Defalarca gündeme getirmemize rağmen henüz bir sonuca bağlanmayan otopark sorunu, her geçen gün yeni sorunlar teşkil etmeye devam ediyor. Vatandalar da otopark sorununun çözülerek yaya geçitlerinin ve kaldırım işgallerinin sona ermesini istiyor. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —