KALDIRIM VE YAYA GEÇİDİ İŞGALİ BİTMİYOR

.

GÜNDEM 9.08.2023 11:57:00 0
KALDIRIM VE YAYA GEÇİDİ İŞGALİ BİTMİYOR

GAZİPAŞA’DA kaldırımların gelişi güzel park edilen araçlarla ve esnafların kaldırımlara koyduğu malzemelerle işgal edilmesi, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Kaldırım yolların sorumsuzca işgal edilmesi, engelli bireyleri de zor durumda bırakıyor. 

Gazipaşa’nın birçok cadde ve sokağındaki kaldırım ve yolların çeşitli malzemeler, reklam tabelaları ve araçlarla adeta işgal edilmesi vatandaşları oldukça zorda bırakıyor. Şehir merkezi ve ara sokaklarda yaşanan bu durum, engelli bireyleri de zor durumda bırakıyor. Şehrin en kalabalık yerlerinden olan, Bankalar Caddesi ile Süleyman Gür Bulvarı, Rasih Kaplan Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı, yaya geçidine ve kaldırımlara gelişi güzel park yapılan alanların başında geliyor. 

“YAYA GEÇİDİ BİLE İŞGAL EDİLİYOR.”

Caddeler ve sokaklarda bulunan kaldırımların işgaline oldukça sitem eden vatandaşlar, yaya geçidi ve kaldırımlara işgal eden araçlara tepki gösteriyor. Vatandaşlar; “Zaten kaldırımlar oldukça işgal ediliyor, bunun yanında yaya geçidi bile işgal ediliyor. Bu duruma ne zaman dur denilecek? Yaya geçidini bile rahat kullanamayacak mıyız”diyerek kaldırım ve yaya geçidi işgaline karşı gerekli işlemlerin yapılmasını istediklerini dile getirdiler. 

SORUNUN SEBEBİ OTOPARK SIKINTISI MI?

Araç sürücüleri ise şehirde otopark sıkıntısından dert yanıyor. Gazipaşa’da trafiğe kayıtlı araç sayısının her gün arttığına dikkat çeken sürücüler, ilçede otopark sıkıntısı yaşandığına işaret ederek, kaldırıma yapılan parkların ve yollardaki hatalı parkların, otopark sıkıntısından kaynaklandığına vurgu yapıyor. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27