KALDIRIM MI OTOPARK MI?

GAZİPAŞA’DA otopark sorununa bağlı olarak devam eden kaldırım işgalleri, vatandaşların tepkisine neden oluyor. “Kaldırımları otopark gibi kullanıyorlar, burası kaldırım mı otopark mı?” diyen vatandaşlar, duruma tepki gösteriyor.

GÜNDEM 10.07.2024 10:39:00 0
KALDIRIM MI OTOPARK MI?

İlçe genelinde devam eden ve çözüm bekleyen en önemli sorunlardan birisi olan otopark sorunu, her geçen gün derinleşerek büyümeye devam ediyor. Kaldırımlara park edilen araçlara tepki gösteren vatandaşlar, bir taraftan araç sürücülerinin duyarsızlığına tepki gösterirken, diğer taraftan da otopark yetersizliğinden yakınıyor. 
 

“OTOPARK SÖZÜNÜN TUTULMASINI İSTİYORUZ!”
Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar; “İlçemizde otopark eksikliği olduğu için sürücüler araçlarını gelişigüzel kaldırımlara park ediyorlar ve yayalara kaldırımdan geçecek yer kalmıyor. Sürücüler duyarsız ancak bunun en büyük nedeni otopark eksikliği. Sürücülere kızıyoruz kaldırımı işgal ettikleri için ama otopark sorununa artık bir çözüm getirilmeli. Otopark için verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz. Yayaların neredeyse doğru düzgün yürüyebilecekleri bir alan yok, kaldırımlar araçların otoparkı haline gelmiş. Yetkililerin duruma acilen çözüm getirmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: KALDIRIM OTOPARK ?