Tarih: 22.06.2024 11:15

KALDIRIM İŞGALLERİ BİTMİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA otopark sıkıntısı nedeniyle gün yüzüne çıkan kaldırım işgali sorunu vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Sorumsuz sürücülerin iş yeri önlerini kapatacak şekilde ve kaldırımlara gelişigüzel park ettikleri araçlar, yayaları zor durumda bırakıyor. 


Daha önce de defalarca gündeme getirdiğimiz kaldırım işgali sorunu, artan nüfusa bağlı olarak araç sayısının artışı sonucu daha da derin bir hal almaya devam ediyor. Buna sadece bir örnek ise İstiklal Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi’nde kaldırımı kapatan otomobile tepki gösteren vatandaşlar tarafından dile getirildi. Kaldırıma gelişigüzel park edildiğini ve kaldırımda yürümekte zorluk çektiklerini belirten vatandaşlar, ilçede yaşanan kaldırım işgalinin son bulması gerektiğini ve otopark sorununa çözüm getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 
 

OTOPARK SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK?
İlçede yaşanan nüfus artışı ile doğru orantılı olarak araç sayısının da artması, ilçede ciddi bir otopark sorunun yaşandığını gözler önüne seriyor. Bu duruma ne zaman çözüm getirileceği ise ilçe halkı tarafından merak konusu. Otopark yetersizliğinden dolayı araçlarını kaldırımlara gelişigüzel park eden sürücüler ise, ilçede otopark yetersizliğinden yakınarak yetkililerin acilen soruna el atmaları gerektiğinin altını çizdiler. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —