KAHYALAR'DA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

AYDAP Mevkii’nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Kahyalar Mahalle Muhtarı Hasan Tok, mahallesinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla sathi asfalt çalışmalarına başlandığını dile getirdi.

GÜNDEM 10.07.2024 10:36:00 0
KAHYALAR

Kahyalar’da yaşanan yol sorunları, Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla çözüme kavuşacak. Kışın bozulan yolların yapımına başlayan ekipler, başlatmış olduğu 5 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlayarak, sathi asfalt kaplama çalışmasına başladı.


MUHTAR TOK, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Aydap Mevkii’nde yapılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Kahyalar Mahalle Muhtarı Hasan Tok, mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için sathi asfalt çalışmalarına başlandığını dile getirdi. Muhtar Tok, yatırımların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, “Kahyalar Mahallesi’nde belirlenen lokasyonlarda sathi asfalt çalışmalarımız sürüyor. Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri ekipleri ile birlikte asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyip, ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik.
 

“KAHYALAR’IN YOLU DAHA KONFORLU HALE GELECEK”
Kahyalar’ın yolu hem kaliteli hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Önce bozuk ve yıpranmış zemini iyileştiren ekipler, yolun kullanım ve dayanıklılık ömrünü artırdı. Ardından 5 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlanarak, sathi asfalt kaplama çalışmasına başlandı. Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile mahallemizin her noktasında iyileştirme faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KAHYALAR' ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI