KAHYALAR'A SATHİ ASFALT

KAHYALAR Mahalle Muhtarı Mehmet Sertgöz, mahalle içi bozulan yolların yapıma başladıklarını belirterek, şu ana kadar 4 kilometre sathi kaplama asfalt döküldüğünü, asfalt ve yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

GÜNDEM 29.11.2023 11:39:00 0
KAHYALAR

Gazipaşa’nın Kahyalar Mahallesinde yaşanan mahalle içi yol sorunları çözülüyor. Kış öncesi bozulan yolların yapımına başlayan Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesindeki ekipler, mahallenin ara sokaklarını sathi kaplama asfalt dökülerek yenileniyor. Yol genişletme ve büz çalışmalarının da devam ettiği mahallede çalışmaların tamamlanmasıyla ulaşım standardının artırılmasının hedeflendiğini belirten Kahyalar Mahalle Muhtarı Mehmet Sertgöz, mahalle içi bozulan yolların yapıma başladıklarını ve mahallesine şu ana kadar 4 kilometre sathi kaplama asfalt döküldüğünü dile getirdi.
 

10 KM’YE TAMAMLANACAK
Muhtar Sertgöz, asfalt çalışmalarının hala devam ettiğini, çalışmalarının sonunda ise mahallesine toplamda 10 kilometre sathi kaplama asfalt döküleceğinin de bilgisini verdi. Yol-yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Sertgöz, “Mahalle içi bozulmuş yolların yapımı ve büz çalışmaları devam ediyor. Mahallemin ulaşım altyapısını güçlendirmek için çalışıyoruz. Şu ana kadar sadece 4 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması yapılmasına rağmen mahallede ulaşım birçok bağlantılı noktaya sağlıklı yapılmaya başlandı. Bütün asfalt işlemi bittiğinde daha da verim alacağız. Bunun için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27