KAHREDEN KAZA

.

ASAYİŞ 15.08.2024 09:26:00 0
KAHREDEN KAZA

Alanya’da safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada Gazipaşalı Esma Kaya Alıcı hayatını kaybederken, 1 yaşındaki kızı ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden ve aslen Gazipaşa’nın Göçük Mahallesi’nden olan Esma Kaya Alıcı, dün ikindi namazına müteakip Muzkent Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.


KAZA, salı günü saat 18.40 sıralarında Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi üzerinde meydana geldi. Emre Alıcı, eşi Esma Kaya Alıcı (31) ve 1 yaşındaki kızları F. E. A. ile birlikte gezinti yapmak için evinde çıkarak 07 AYK 819 plakalı safari araçlarına bindi. İddiaya göre, aracın çalışmaması üzerine Emre Alıcı kontrol amaçlı araçtan indiği sırada el freni boşalan cip bir anda hareket etmeye başladı. Emre Alıcı’nın hareket halindeki cipi durdurma çabaları sonuç vermezken cip önce duvara çarptı, oradan da hızla yokuş aşağı geri giderek uçurumdan yuvarlandı.


ANNE HAYATINI KAYBETTİ ÇOCUK YARALANDI
Metrelerce yükseklikten inşaat malzemelerinin olduğu yere düşen araçta bulunan Esma Kaya Alıcı ve kızları F. E. A. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipleri yaptıkları kontrollerde, araç içerisinde sıkışan ve aslen Gazipaşalı olan Esma Kaya Alıcı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Aracın yuvarlanırken anne Esma Kaya Alıcı’nın bebeğini araçtan çalılık alana atarak canı pahasına bebeğini kurtardığı belirlendi. Yaralanan F. E. A. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. F. E. A.’nın çocuk cerrahisi bölümünde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Annenin cansız bedeni savcılık incelemelerinin ardından adli tıp morguna gönderildi.
 

GAZİPAŞA’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada hayatını kaybeden ve aslen Gazipaşa’nın Göçük Mahallesi’nden olan Esma Kaya Alıcı, dün ikindi namazına müteakip Muzkent Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 


Kaza anı ise bölgede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Aracın uçurumdan aşağı düştü anlar ise, bir inşaatın güvenlik kamerasınca kaydedildi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: KAHREDEN