KADIN KOLLARI’NDAN YAYLA TURU

CHP Gazipaşa İlçe Kolları Başkanı Saniye Güven ve yönetim kurulu, Gazipaşa’nın yaylalarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 2.08.2024 10:27:00 0
KADIN KOLLARI’NDAN YAYLA TURU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Kolları Başkanı Saniye Güven, dün Gazipaşa’nın yaylalarına biz dizi ziyaretlerde bulundu. Güven’e ziyaretlerde yönetim kurulu, ilçe yöneticileri ile partililer de eşlik etti. İlk olarak CHP Koru Mahallesi Delegesi Mustafa Yıldız’ın daveti üzerine Gözkuzluk Yaylası’na giden ekip burada Yıldız ve ailesinin sofrasına konuk oldu. Güven ve beraberindekiler ardından ise sırasıyla Topsekisi, Kaşlar ve Günnercik yaylalarına giderek halka buluştu. Gazipaşa’nın yaylalara çıkan vatandaşlar ve bölge sakinleriyle bire bir sohbet eden Güven, talepleri yerinde dinledi.


“BU DÜNYADA HİÇBİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ!”
Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan CHP Gazipaşa İlçe Kolları Başkanı Saniye Güven “Bugün Gazipaşa İlçe Kadın Kolları olarak Koru delegemiz Mustafa Yıldız’ın davetlisi olarak Gökkuzluk Yaylası’na gittik. Sonrasında Topsekisi, Kaşlar ve Günnercik yaylalarına ziyaretlerde bulunduk” diyerek açıklamasını Atatürk’ün şu sözleri ile sürdürdü: “Arkadaşlar! Gidip Toros Dağları’na bakınız, eğer orada bir tek yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyor ise, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez!” >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: KADIN KOLLARI’ YAYLA