KADIN ÇİFTÇİLER UNUTULMADI

İLÇE Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, ‘15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ dolayısıyla kadın çiftçileri üretim alanlarında ziyaret etti.

GÜNDEM 18.10.2023 00:55:00 0
KADIN ÇİFTÇİLER UNUTULMADI

2008 yılından bu yana her yıl 15 Ekim’de kutlanan ‘Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ nedeniyle Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, kadın çiftçilere üretim alanlarında ziyaret gerçekleştirdi. Çiftçiler ile sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Özçelik, Dünya Kadın Çiftçiler Günü vesilesiyle kadın üreticimizle bir arada olmaktan, bu özel günü onlarla birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

 

“KADIN ÇİFTÇİLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ”

Kadın çiftçileri her alanda desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Özçelik, “Kadın çiftçilerimizi önemsiyoruz. Bakanlığımız kırsalda yaşayan kadın çiftçilere yönelik eğitici, istihdam sağlayıcı, sosyal ve ekonomik gelir seviyelerini arttırmaya yönelik birçok projeler üretmekte ve bunları desteklemektedir. İlçe Müdürlüğü olarak bizlerde projelerimizde ve faaliyetlerimizde kadın çiftçilerimize öncelik veriyoruz” dedi.

 

“AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLANIYOR”

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, gerçekleştirdikleri projelerde özellikle üretici kadınların aile bütçesine katkı sağlamasını amaçladıklarını belirterek, ‘Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ ile ilgili “Bin bir emekle, hayallerle yola çıkıp, tarımın geleceğini ve ülke topraklarını yeşerttiğiniz için teşekkür ederiz. Bizi, ailemizi ve dünyayı besleyen tüm kadınlarımızın 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlu olsun” İfadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KADIN ÇİFTÇİLER UNUTULMADI