KADES BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

.

ASAYİŞ 14.01.2024 22:48:00 0
KADES BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Kadın ve çocukların fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddete karşı korunmasını amaçlayan KADES uygulaması; akıllı telefon kullanıcısı kadınların, IOS ve Android marketlerinden indirebileceği ve T.C. Kimlik  girişine KADES tanıtım broşürü asılarak hastaneye gelen vatandaşlara KADES Uygulaması anlatıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince il sorumluluk alanlarında kamu güvenliğini korumak, toplumun güvenlik hizmetlerine katılımını sağlamak ve vatandaşların suçlara yönelik alabilecekleri önlemler hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yürütülüyor.

Kadın ve çocukların fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddete karşı korunmasını amaçlayan KADES uygulaması; akıllı telefon kullanıcısı kadınların, IOS ve Android marketlerinden indirebileceği ve T.C. Kimlik  girişine KADES tanıtım broşürü asılarak hastaneye gelen vatandaşlara KADES Uygulaması anlatıldı. Vatandaşın yoğun olduğu yerlerde ise, şiddet karşısında güvenlik güçleriyle nasıl iletişime geçebilecekleri konusunda bilgilendirme yapıldı.


Anahtar Kelimeler: KADES BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI