Tarih: 27.11.2023 09:55

JANDARMADAN ÖĞRETMENELRE ANLAMLI ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

24 KASIM Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Teğmen Emre Cihat Aydemir, beraberindeki personeli ile birlikte ilçe merkezine en uzak mesafelerde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.


Gazipaşa İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Teğmen Emre Cihat Aydemir, beraberindeki personeli ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçe merkezine en uzak mesafelerde bulunan okulları ziyaret etti. Aydemir, beraberindeki personeli ile birlikte Karatepe İlkokulu, Macar Fahri Özçelik ilkokulu ve Ortaokulu, Karalar Hüseyinli Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ile Korubaşı Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndaki öğretmenlere günün anısına karanfil takdim ederek, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Öğretmenler ise kendilerini ziyaret eden Jandarma ekiplerine teşekkür etti.


Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Emre Cihat Aydemir de “Vatan sevgisi ile yetiştiren kıymetli öğretmenlerimiz her koşulda yanındayız. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve vazifelerini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnet ile anıyoruz” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —