İYİ’LERİN HEDEFİ SEÇİM ZAFERİ

İYİ PARTİ Antalya İl Başkanı Karacan, seçim istişare toplantısında Gazipaşalılarla bir araya geldi.

SİYASET 20.03.2023 13:43:00 0
İYİ’LERİN HEDEFİ SEÇİM ZAFERİ

Burada partililere seslenen İl Başkanı Karacan ve İlçe Başkanı Özgürü, 14 Mayıs’ta sandıktan zaferle ayrılacaklarını dile getirdiler.

İYİ PARTİ Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, cumartesi saat 10.30’da Gazipaşa halkıyla bir araya geldi. İlçede organize edilen seçim istişare, tanışma ve kaynaşma toplantısına katılan Karacan, partililer tarafından karşılandı. Gazipaşa Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya İYİ Parti İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü, İl Divan Kurulu Üyeleri, İYİ Partili meclis üyeleri, mahalle başkanları ile partililer katıldı. İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü ile birlikte partiye yeni üye olanlara rozet takarak, mahalle başkanlarına teşekkür plaketi takdim ettiler.

“14 MAYIS AKŞAMI KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü, konuşmasına 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlayarak başladı. Özgörü, “Ülke tek adam yönetimine mahkum olmuştur. Devletin bütün kurum ve kurallarını yok sayan bu sitemden kurtulmak için son çıkışta olduğumuzun farkındayız. Çünkü bu seçim, parlementer siteme geçişin konuşulacağı ve oylanacağı son seçim olacaktır. 14 Mayıs akşamı kazanan Türkiye olacak” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ise konuşmasına, İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek başladı. Konuşmasının devamında 6’lı Masa’yı değerlendiren Karacan “6’lı masaya göre çok oy almamız durumunda çok fazla bakanlığı da sahip olacağız” dedi. “Şu anda bize düşen önümüzdeki seçimi iyi değerlendirip çok çalışıp çok oy almak” diyen Karacan, “Antalya’da 1’inci, Türkiye’de ise maksimum alabileceğimiz oyu alabilmek gayemiz. Tabi ki hedefimiz birincilik. Birinci olmak için kazanmak için burada buluştuk. Bunun için ne yapacağız? Çok çalışacağız. Söyleyeceklerimizi ortak bir ağızla söyleyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“14 MAYIS’TA SANDIKTAN ZAFERLE AYRILACAĞIZ”

Karacan, “6’lı Masa’nın çok güzel bir çalışması oldu. 256 sayfalık bir mutabakat metni yazdılar. 256 sayfadan oluşan mutabakat metninde tüm bu konular özetlendi. Hepsinin üzerinde çalışıldı. Bu metni iyi bilmek gerekiyor ki bize sorduklarında biz de doğru kaynaktan tek ağızdan cevap verebilelim. Bunları halka anlatmamız gerekiyor ve bunları teşkilatlarımız aracılığıyla vatandaşlarımıza aktararak 14 Mayıs’ta sandıktan zaferle ayrılacağız” dedi. 

KADINLARIMIZA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

İl Başkanı açıklamasına şöyle devam etti: “Seçimle ilgili tanıtım noktasında broşür, afiş, kitapçık… Her şeyimiz hazır. Bunların doğru kişilere hızlı bir şekilde ulaşması gerekiyor. Burada kadınlarımıza büyük iş düşüyor. Erkekler kapıyı çaldığında o kapı açılmayabilir ama kadınlarımız kapıyı çaldığında içeri girip kahve içerken sohbet edebilir, konuları anlatabilir. Yani biz insanlara dokunmazsak bu seçimi kazanamayız. İnsanlara dokunduğumuzda seçimi kazanmamamız için hiç bir sebebimiz yok. Her türlü imkanımız var. Sadece ihtiyacımız olan çalışmak.” 

 

“İKTİDARIN BIRAKTIĞI ENKAZI KALDIRMAK ZORUNDAYIZ”

“Bu kadar emeğin son 50 günündeyiz” diyen Karacan, “Bu 50 gün iyi çalışırsak, bu kadar emeğimizin karşılığını alacağız. 20 yıldır bu iktidarın bıraktığı bu enkazı kaldırmak zorundayız. Biz cumhuriyetin 100. yılında bu seçimi kazanmak zorundayız” şeklinde konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: ’LERİN HEDEFİ SEÇİM ZAFERİ