Tarih: 09.01.2024 08:47

İYİ’LERİN BÜYÜKŞEHİR ADAYI NESRİN ÜNAL

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ, 5 büyükşehirde belediye başkan adaylarını açıkladı. 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ittifak tekliflerine kapıyı kapatan ve seçim bölgelerinde kendi adaylarını çıkarma kararı alan İYİ Parti’nin Manisa, Adana, Antalya, Kayseri ve Samsun büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu. İYİ Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayı, Antalya’nın seçilmiş ilk kadın milletvekili Dr. Nesrin Ünal oldu. 


5 ADAY AÇIKLANDI
Antalya’da Nesrin Ünal’la yola çıkan İYİ Parti, Manisa’da Gürhan Özcan’ı, Adana’da Ayyüce Türkeş’i, Kayseri’de Kazım Yücel’i ve Samsun’da İmren Nilay Tüfekçi’yi aday gösterdi. 


“ANTALYA’YA KADIN ELİ DEĞECEK”
İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nesrin Ünal, geçtiğimiz ay içerisinde Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etmiş ve hedeflerini açıklamıştı. Antalya’yı yaşam seviyesi yüksek bir şehir yapmak istediğini dile getiren İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ünal, “Bu yönde önemli projelerimiz var. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı Antalya’ya kadın eli değecek. Benim bir hedefim var ve kazanmak için bu yola çıktım. Antalya’nın tüm ilçelerinde mahalle mahalle gezdim. Vatandaşın gönlüne dokunan bir siyasi anlayışım var. Sahada çalışmaya devam edeceğim. Halkımızın teveccühü ile bu göreve layık görülürsem, halkın içinde olan bir belediye başkanı olacağım. Vekillik yaptığım dönemde de böyleydi. Makam odasına kapanan bir başkan olmaktan ziyade, sokakta halkla iç içe olmayı tercih edeceğim” demişti. 
 

“BİZİM GELECEĞİMİZ GENÇLİK”
Antalya’nın kalkınması için elinden geleni yapacağını söyleyen Ünal, “Bizim geleceğimiz gençlik… Geleceğimizi teminat altına alabilmek için gençlere yönelik projelerimiz olacak. Gençlerimizi geliştirmek, onları vatana ve milletine faydalı bireyler haline getirmek bizlerin asli görevi. Biz de bu görev bilinciyle gençlerimizin önünü açacağız. 7’den 70’e herkesi kapsayan projelerimiz olacak. Seçim dönemlerinin klişe vaatlerinden öteye gidip, Antalya’ya ve ilçelerine fayda sağlayacak önemli projeleri ele alacağız” ifadelerini kullanmıştı. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —