İYİ’LERDEN MANŞET’E ZİYARET

İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü ve İYİ Parti Divan Kurulu Üyeleri, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 7.01.2023 11:06:00 0
İYİ’LERDEN MANŞET’E ZİYARET

GAZİPAŞA’DA, 26 Kasım’da yapılan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu’nda İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı seçilen Av. Nazmiye Gül Özgörü, İYİ Parti Divan Kurulu Üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazipaşa Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk tarafından karşılanan Başkan Özgörü’ye, Divan Kurulu Üyeleri Adnan Çağlar, Durali Çevik, Murat Özdemir, Sinan Yüksel ve Mehmet Ayaydın eşlik etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Gazipaşa ve Gazipaşa gündemi konuşuldu. Gazipaşa siyasetiyle genel siyasetin de masaya yatırıldığı ziyarette, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz de ele alındı. 

“YEREL GAZETELER İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ”

Yerel gazetelerin ilçeler için önemli olduğunu dile getiren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü, yerelde yayın hayatına devam eden gazetelerin ulusal basına oranla daha özgür ve tarafsız olduğuna dikkat çekti. Artan maliyetler karşısında yerel gazetelerin ayakta durmakta zorlandığına dikkat çeken Başkan Özgörü, yerelde yayımlanan gazetelerin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Manşet Gazetesi’ne yayın hayatında başarı dileyen Başkan Özgörü, Manşet Gazetesi ve çalışanlarına başarı diledi. 

ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Gazeteye yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazipaşa Manşet Gazetesi İmtiyaz sahibi Selçuk Öztürk ise, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü ve Divan Kurulu Üyelerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: ’LERDEN MANŞET’ ZİYARET