İYİ'LERDEN BAŞSAVCI KORKMAZ'A ZİYARET

İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü ve İYİ Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Hasan Atay, Başsavcı Tarık Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GÜNDEM 31.01.2024 11:19:00 0
İYİ

Hâkimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) 21 Aralık 2023 tarihli ve 2445 sayılı İdari Yargı Kararnamesi ile Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Tarık Korkmaz’ı, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü ve İYİ Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Hasan Atay, makamında ziyaret etti. Yüksel, Görgülü ve Atay, Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. 


GÜNDEM HAKKINDA KONUŞTULAR
İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel ziyaretleri ile ilgili; “Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Tarık Korkmaz’ı, İYİ Parti’mizin İlçe Başkanı Yunus Görgülü ile birlikte ziyaret ederek hem parti çalışmalarımız ve ilçede yürüttüğümüz faaliyetler hakkında bilgi verdik. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a görevinde başarılar diliyoruz. İlçemiz için en önemli değerlerden birisi olan adalet ve eşitliği; Sayın Başsavcımızın ilçemizde uygulayacağından şüphemiz yok. Tekrardan hayırlı olsun diyerek, başarı diliyoruz” ifadelerini kullandı.


Başsavcı Korkmaz, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü’ye teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: 'LERDEN BAŞSAVCI KORKMAZ' ZİYARET