İYİ’LER TAM KADRO SAHADA

.

SİYASET 10.02.2024 09:39:00 0
İYİ’LER TAM KADRO SAHADA

Seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa’ya gelen İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nesrin Ünal, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel’le birlikte ilçenin nabzını tuttu. İlçe merkezini karış karış gezen İYİ’ler, projelerini anlattı, halkı dinledi ve halktan destek istediler. 


İYİ PARTİ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nesrin Ünal, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri’nin saha çalışmaları kapsamında Gazipaşa’yı ziyaret etti. Dün sabah saatlerinde ilçeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ünal, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Parti binasında yapılan toplantının ardından sahaya çıkan Ünal, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel ve partililerle birlikte vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Cuma pazarında halkla ve pazarcı esnafı ile bir araya gelen İYİ’ler, projelerini anlattı, halkı dinledi ve halktan destek istediler. 


İYİ’LERDEN MANŞET’E ZİYARET
Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ünal ve Yüksel’in bir sonraki durağı ise Manşet Gazetesi oldu. İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nesrin Ünal, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü ve beraberindeki heyet gazetemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette iddialı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, “Hem Antalya hem de Gazipaşa’yı kazanacak güçteyiz. Sadece güç değil, Antalya ve Gazipaşa’yı hatta aday çıkardığımız tüm il ve ilçeleri yönetecek, bilgi, tecrübe ve vizyona sahibiz. Bizler Gazipaşa ve Antalya’nın sorunlarını çözmek, halkımızın yaşadığı sıkıntıları bitirmek için bu yola çıktık. Yolumuz aydın ve açık bir şekilde hedefe ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.  
 

GAZİPAŞA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUM
Seçimi kazanması durumunda Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde disiplinli bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını dile getiren İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nesrin Ünal, Gazipaşa’nın sorunlarını yakından bildiğini dile getirdi. İlçemizde ve Antalya genelinde yaşanan sorunları kendi dönemlerinde yok edeceklerini dile getiren Ünal, “Ben Gazipaşa’yı, Gazipaşa halkı da beni iyi bilir. Antalya milletvekilliği dönemimde Gazipaşa’nın her mahallesini, her yaylasını karış karış gezdim. İlçemizde kanalizasyon ve içme suyu konularında çalışmalarımız oldu. Şimdi Gazipaşa’nın asbestli su borularıyla ilgili bir sorunu var. Bunu çözmek için bu konuyu projelerimize dahil ettik. Trafik, otopark ve ulaşım sorunu güncel konularımız arasında. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımızı kapsayan sosyal projelerimiz var. Bunun yanında hem Antalya’yı hem de Gazipaşa’yı yaşanabilir bir kent yapacak birçok çalışmalara imza atacağız. Biz inanıyoruz ve başaracağız” dedi. 


Gazetemize yapılan ziyaretin ardından yeniden sahaya inen Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ünal, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer, seçim çalışmalarına ilçe genelinde devam etti. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: KADRO SAHADA