İYİ’LER SAHA ÇALIŞMASINDA

İYİ Parti İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü ve yönetim kurulu üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında Sünne, Gevenes, Üçkonak, Çimenbağ, Yenigüney ve Karaçukur mahallelerini ziyaret etti.

SİYASET 27.04.2023 16:15:00 0
İYİ’LER SAHA ÇALIŞMASINDA

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü, Kadın Politikaları Başkanı Bedia Fidan, Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Yüksel, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleriyle birlikte Sünne (Akoluk), Gevenes (Esenpınar), Üçkonak, Çimenbağ, Yenigüney ve Karaçukur mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

VATANDAŞLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİLER

Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen İYİ Parti yöneticileri, çözüm önerileri sunarak vatandaşlarla birlikte olmanın önemine vurgu yaptılar. Başkan Özgörü, mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda buluşarak, yaklaşan seçimler öncesinde gerçekleştirilecek çalışmaları anlattı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

İLGİ VE ALAKADAN MEMNUNLAR

İYİ Parti’nin halkın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımının altını çizen İlçe Başkanı Özgörü, tüm sorunların bitmesine az kaldığına inandığını ve partisi olarak vatandaşların yanında olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceklerini söyledi. İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak başta mahalle muhtarlarına ve tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Nazmiye Gül Özgörü, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakanın kendilerini memnun ettiğini belirtti.

 


Anahtar Kelimeler: ÇALIŞMASINDA