İYİ’LER İKİ KOLDAN SAHADA

İYİ Parti İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü ve yönetim kurulu üyeleri, seçim çalışmalarını sahada iki koldan sürdürüyor.

SİYASET 2.05.2023 14:26:00 0
İYİ’LER İKİ KOLDAN SAHADA

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Durmuş Ali Arslan, Kadın Politikaları Başkanı Bedia Fidan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü, yönetim kurulu ve parti üyeleriyle birlikte önceki gün Çığlık, Yeşilyurt (Gadavgar) Çakmak ve Küçüklü Mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarını sahada iki koldan sürdüren İlçe teşkilatının bir ekibi dün Muzkent, Kırahmetler, Güney, Zeytinada ve Yakacık’ta çalışmalarını yürütürken diğer bir ekip de Göçük ve Gökçebelen mahallelerindeydi. Saha çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti; dün de Milletvekili adayı Durmuş Ali Arslanve beraberindekilerle  ‘Toptancı Hali’ne giderek esnaflardan destek istedi.

“TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİK”

Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen İYİ Parti yöneticileri, çözüm önerileri sunarak vatandaşlarla birlikte olmanın önemine vurgu yaptılar. Başkan Özgörü, mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda buluşarak, yaklaşan seçimler öncesinde gerçekleştirilecek çalışmaları anlattı ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”

İYİ Parti'nin halkın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımının altını çizen İlçe Başkanı, tüm sorunların bitmesine az kaldığına inandığını ve partisi olarak vatandaşların yanında olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceklerini söyledi.

“HALK KARARINI ÇOKTAN VERDİ”

İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak başta mahalle muhtarlarına ve tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Nazmiye Gül Özgörü, vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakanın kendilerini memnun ettiğini belirtti. Özgörü “ Seçim çalışmalarımızda ve ziyaretlerimizde gördük ki halk kararını çoktan vermiş. Açıklamak için 14 Mayıs’ı bekliyor. Durmak yok hep birlikte tarih yazacağız” dedi.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27