İYİ PARTİ’YE KATILDILAR

İYİ PARTİ Kurucu İlçe Başkanı ve Büyükşehir ve Gazipaşa Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, seçim çalışmasına gönüllü olarak katılmak isteyen kadınlara İYİ Parti rozeti taktı.

SİYASET 26.04.2023 16:29:00 0
İYİ PARTİ’YE KATILDILAR

Türkiye, 14 Mayıs’ta sandığa gidiyor. 64 milyon 113 bin 941 seçmenin oy kullanacağı 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği için oy kullanma işlemi gerçekleştirilecek. Nisan ayının son haftasına da girilmesinin ardından seçimlere sayılı günler kaldı. Seçime girecek 4 adayın yoğun çalışmalar yürüttüğü 14 Mayıs seçimlerine bugün itibarıyla 17 gün kaldı. 

PARTİ ROZETİ TAKILDI

Gazipaşa’da ise seçim çalışmalarında hareketlilik yaşanıyor. Her partinin kıyasıya yarıştığı ilçede İyi Parti cephesinde partiye yeni üyeler katılmaya devam ediyor. Gazipaşa’da bir grup kadın İyi Parti İlçe Teşkilat binasına gelerek seçimlerde gönüllü olarak partiye hizmet etmek ve  üye olmak istedikleri açıkladı. Partiye üyelikleri kabul edilen kadınlara İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel tarafından parti rozeti takıldı.

GÖNÜLLÜLERİN ÇOĞU GENÇLER VE KADINLARDAN OLUŞUYOR

Partiye gönüllü olarak katılımların devam ettiğini dile getiren Yüksel “Öncelikle gönüllü kadınlarımıza teşekkür ediyorum. İYİ Parti'nin internet sitesinde bulunan “Gönüllü Olun” butonu aracılığı ile gönüllü olanların sayısı, her geçen gün düzenli olarak artıyor. Türkiye'nin dört bir yanından gönüllü olanların çoğunluğunu 18-35 yaş arasındaki gençler ve kadınlar oluşturuyor. Gönüllüler sistem üzerinden fikir ve görüş paylaşımında bulunabiliyor, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi alabiliyor veya isteğe göre seçim çalışmalarında aktif görev alabiliyor. Seçim güvenliği konusunda da İYİ Parti'nin örgütleriyle eşgüdümlü olarak çalışabilecek gönüllüler, siyasi tanıtım çalışmalarına hem sahada, hem de online olarak katılabiliyor. İnternet üzerinden üye olamayan vatandaşlarımızı ise parti binamıza destek için bekliyoruz” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: PARTİ’ KATILDILAR