Tarih: 29.07.2022 13:45

İYİ PARTİ’DEN ALKIŞLANACAK HAREKET

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları, 28 Temmuz Dünya Doğa Koruma Günü dolayısıyla Gazipaşa’nın Koru Sahili’nde çöp toplama etkinliği düzenledi. İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Turan Can öncülüğünde yapılan etkinliğe, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, parti yöneticileri, STK temsilcileri ve partililer katıldı. Saat 18.00’da Koru Sahili’nde toplanan İYİ Partililer, sahilde yaptıkları çöp toplama etkinliğinde torbalarca çöp toplandı.

“DÜNYAMIZI TEMİZ TUTMAK YİNE BİZİM ELİMİZDE”

Dünya üzerinde kirliliğin her yıl giderek arttığına dikkat çeken İYİ Parti Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Turan Can, doğanın her zamankinden daha fazla temiz tutulmasına dikkat çekti. Çevre kirliliğinin dünya üzerindeki yaşamı ciddi anlamda tehdit ettiğini söyleyen Can, “28 Temmuz Dünya Doğa Koruma Günü dolayısıyla, hem farkındalık oluşturmak istedik hem de Koru Sahili’ni çöplerden temizledik. İçinde yaşadığımız, nefes altığımız bir dünyamız var. Ama ne yazık ki dünyamız her geçen yıl daha da fazla kirleniyor. Bugün burada buna dikkat çekmek amacıyla bir etkinlik düzenledik. Dünyamızı temiz tutmak yine bizim elimizde. Buraya kadar gelip, etkinliğimize katılıp destek veren değerli parti büyüklerime ve yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim” dedi.

“GEÇLERİMİZİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞE DESTEK VERDİK”

İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından tertip edilen etkinliğin önemine dikkat çeken İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Dünya her gün kirlenirken İYİ Partili gençlerimizin böyle bir etkinlik yapması bizleri gururlandırdı. Parti yönetimi ve İYİ Partililer olarak geçlerimizin düzenlediği etkinliğe destek verdik. Etkinliği düzenleyen ve etkinliğe katılan herkese ayrı ayırı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan etkinlikte, caretta carettaların yumurtlama alanları ve çevresi de temizlendi. Özellikle koru sahilinde görülen ve nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya kalan kum zambaklarının takibi yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —