İYİ PARTİ’DE GÜNDEM SEÇİM GÜVENLİĞİ

İYİ Parti Gazipaşa İlçe Yönetimi, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat’ın katılımıyla gerçekleşen seçim güvenliği toplantısına katıldı.

SİYASET 8.08.2022 13:10:00 0
İYİ PARTİ’DE GÜNDEM SEÇİM GÜVENLİĞİ

Antalya’da yapılan toplantıya İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut ve İYİ Parti İlçe yönetimi katıldı. Toplantıda önemli konulara değinen İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, “Ekonomiden adalete, eğitimden sağlığa, özgürlükten güvenliğe akla gelen her alanda yaşanan çok yönlü kriz hali, vatandaşlarımızın sadece gündelik hayatlarını olumsuz etkilemekle kalmıyor, geleceğe yönelik umutlarını da yok ediyor.

Bu ülke bu zihniyetle yönetilemiyor! Tüm sorunlarımızın altında yatan en önemli ana sebebin adalet yoksunluğu olduğunu; hayatlarımızın her alanında, farklı şekillerde tecrübe ediyoruz. Memleketimizin dört bir yanında vatandaşlarımız, farklı kelimeler ve örneklerle anlatsalar da dile getirilen her sorun, özünde adalet yoksunluğunu tarif ediyor. Adaletin kaynağı, ahlak ve merhamettir. Yönetenlerde ne ahlaki değerler ne de merhamet kalmıştır. Giderek totaliterleşen, adaletin ve liyakatin olmadığı, hukukun üstünlüğü yerine güçlünün hukukun hüküm sürdüğü, partili cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden bir an önce kurtulmalıyız!

Önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor. Gençlerimizin önündeki tüm engelleri kaldırıp, hayallerine ve hedeflerine kavuşabilmelerini sağlayacağız. Esnafımıza, üreticimize, sanayicimize ve çiftçimize her türlü desteği vererek, alın terlerinin ve emeklerinin karşılığını almalarını sağlayacağız! Memurumuzu, işçimizi, emeklilerimizi hak ettiği yaşam kalitesine kavuşturacağız! Onun için yarın seçim olacakmış gibi sahada mücadele edeceğiz.

Son yıllarda seçim süreçlerinde yaşadığımız olumsuzluklar, vatandaşlarımızın seçimlere olan güvenini zedeleyerek kaygı ve endişelerini arttırmıştır. Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetimizin parolası “Egemenlik kayıtsız, şartsız, milletindir” sözüyle vurguladığı millet iradesinin tecelli edeceği tek yer sandıktır. Seçim güvenliği, seçim sürecinin vazgeçilmez bir unsurudur ve bunu temin etmek de seçimin yönetim ve güvenliğinden sorumlu kurumlar ile seçime katılan siyasi partilerin asli görevidir.   

Buradan seçimin yönetim ve güvenliğinden sorumlu kurumların bağlı olduğu İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanına da sesleniyorum! Seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrası görevinizi hukuka ve kanunlara uygun yapın! Kolluk güçleri ve yargı mensupları üzerinden oyun kurmayın! Kurumlarınızın mensuplarına baskı uygulamayın! Hukuksuz ve kanunsuz eylemlere meyletmeyin! Kararını vermiş millet iradesinin önünde tezgahlanmış hiçbir oyun ve hile başarılı olamaz! Olamayacaktır! Ayrıca artık İYİ Parti var! İyi takipteyiz…” dedi.

YILMAZ: İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

Antalya’da verimli bir toplantıya katıldıklarını dile getiren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “ Antalya'da gerçekleştirilen eğitim programında yurt genelinde olduğu gibi burada da İYİ Parti teşkilatları olası bir baskın seçim yada erken seçim veya gününde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık çalışması gerçekleştirdik. Düzenlenen toplantıya Gazipaşa olarak tam kadro katıldık. Yapılacak olan ilk seçimde gerek Antalya'da gerekse bütün yurtta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde İYİ Parti olarak sandıktan birinci parti olarak çıkacağız” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: PARTİ’ GÜNDEM SEÇİM GÜVENLİĞİ