İYİ PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

İYİ PARTİ İlçe Başkanı Yunus Görgülü, bu hafta içi yapılacak toplantının ardından partide görev dağılımı yapılacağını ve saha çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti.

SİYASET 23.08.2023 11:14:00 0
İYİ PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

İYİ Partide yaşanan istifa sürecinin ardından İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanının belirlenmesi için görevlendirilen İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, parti içinde yapılan istişareler sonucunda İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na Yunus Görgülü’nün getirildiğini açıklamıştı.

 

“GÖREVLENDİRME İLE İLGİLİ İMZALARI TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Göreve başlayan İlçe Başkanı Yunus Görgülü, bu hafta içi yapılacak toplantının ardından partide görev dağılımı yapılacağını ve saha çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Görgülü, “Yapacağımız toplantıda istifaların kabulü ve yedeklerin asil listeye alımı ile ilgili karaları yazacağız ve görevlendirme ile ilgili imzaları tamamlayacağız. İYİ Parti ailesi ve camiası olarak bu süreci en iyi şekilde devam ettirmek için çaba göstereceğiz” dedi.

 

“SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ”

 

Görevlendirmelerin ardından yerel seçimler için saha çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen İlçe Başkanı, “Önümüzde seçim süreci var. En iyi şekilde partimize ve ilçemize katkı sağlamak için çalışacağız. Çalışmalarımız ilerleyen zamanlarda Genel Başkanımız Meral Akşener’in açıklamalarına göre şekil alacak. Gelen talimatlar doğrultusunda biz de sahaya ineceğiz”şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: PARTİ’ GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK