İYİ PARTİ SAHADAN AYRILMIYOR

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi saha çalışmalarına yoğunluk verdi.

SİYASET 1.05.2023 19:00:00 0
İYİ PARTİ SAHADAN AYRILMIYOR

Sahadan ayrılmayan parti yöneticileri, Millet İttifakı’nın seçimi kazanması için şehir merkezi ve kırsalda yoğun gayret gösteriyor. 

Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminin takvimi işliyor. Seçime yönelik çalışmalarına hız veren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı şehir merkezi ve kırsalda yoğun bir çalışma sürecine girdi. İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü öncülüğünde çalışmalarını ilçe geneline yayan İYİ Parti, vatandaşları ziyaret edip, İYİ Parti ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor. 

Son olarak ilçenin doğu mahallelerine çıkarma yapan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Özgörü, Muzkent, Kırahmetler, Güney, Zeytinada, Yakacık(Kaledıran), Göçük ve Gökçebelen mahallelerinde saha çalışması yaptı. Yapılan çalışmalarda Başkan Özgörü’ye; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı, İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve İYİ Parti Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel,  İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Hasan Atay ve Mehmet Yılmaz, İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Bedia Fidan, parti yöneticileri ve gönüllü üye kadınlar eşlik etti.  Ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen İYİ Parti İlçe Başkanı Özgörü, 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu ve Akşener’in neden desteklenmesi gerektiği konularında vatandaşlara bilgi aktarıyor.

“TOPYEKUN SAHALARDAYIZ”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimden Millet İttifakı’nın zaferle ayrılacağına inancının tam olduğuna değinen İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü, “Seçimi kazanmak, İYİ Partiye en fazla oyu toplamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saha çalışmalarımız, iki koldan devam ediyor. Tüm meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve gönüllü üye kadınlarımız ile topyekun sahalardayız. Çok ilgi ve alaka görmekteyiz. Halkımıza söz veriyoruz: 14 Mayıs’ta ilçemize ve ülkemize yeniden baharı yaşatacağız. İYİ Parti ailesi olarak 14 Mayıs akşamında demokrasi şölenini inşallah tüm halkımız ile birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: PARTİ SAHADAN AYRILMIYOR