İSTİKLAL'E YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

GAZİPAŞA’NIN İstiklal Mahallesi’nde bulunan çöp konteynerinin etrafına dökülen kömür kalıntıları ve atıklar, mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.

GÜNDEM 25.07.2024 09:51:00 0
İSTİKLAL

İstiklal Mahallesi Hal Kavşağı civarında bulunan bir çöp konteynerinin etrafının restoran atıklarından oluşan çöpler ve kömür kalıntıları ile kirletildiğini belirten mahalle sakinleri, duruma tepki gösterdi. Görüntüleri çekerek gazetemiz aracılığı ile sesini duyurmak isteyen bir mahalle sakini ise, civarda bulunan bir restoran tarafından etrafa çöp ve kömür döküldüğünü belirterek yetkililerden yardım beklediklerini kaydetti. Vatandaşlar, kirletilen alanın sadece kötü görüntü değil, kötü koku ve atıklara gelen sivrisinek ve böceklerin insan sağlığını tehdit ettiği de ifade ettiler. 


“SAĞLIĞIMIZI TEHDİT EDİYOR”
Görüntüleri çeken mahalle sakini ise tepkisini şu şekilde dile getirdi; “Mahallemizde bulunan bir çöp konteynerinin çevresi, yakınlarda bulunan restoran tarafından duyarsızca kirletiliyor. Restoranda biriken çöpleri ve kömür kalıntıları, çöp konteynerinin çevresine dökülüyor ve bu olay sürekli tekrarlanıyor. Bu konuda ilgili yetkililere seslenerek gerekli yaptırımları ve gerekli temizliği yaptırmalarını istiyoruz. Mahallemize yakışmayan bu görüntüler, sadece kötü görüntüden ibaret de değil, sağlığımızı da tehdit ediyor. Atıkların olduğu yerler sivrisinekler ve böceklerle dolu. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyoruz. Tekrardan yetkililere seslenerek uygun yaptırım ve bu çirkin görüntülerin ortadan kaldırılması için gerekli çalışmaları yapmalarını bekliyoruz.” >Aysel YILDIZ