İSTİKLAL'DE YOLLAR ASFALTLANIYOR

MAHALLESİNDE devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım, “Mahallemize hizmet noktasında, talep ettiğimiz çalışmalar bir bir yapılıyor” dedi.

GÜNDEM 20.12.2023 09:48:00 0
İSTİKLAL

İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım, mahallesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahallesinin yollarında ve ara sokaklarında hummalı çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Yıldırım, mahallesine bağlı Kazım Can Caddesi ile 12016 ve 12017 sokaklarda asfalt çalışması yapıldığını söyledi. Söz konusu cadde ve sokaklarda Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2 kilometre asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Yıldırım, “Mahallemize hizmet noktasında, talep ettiğimiz çalışmalar bir bir yapılıyor. Kazım Can Caddesi ile 12016 ve 12017 sokaklarda 2 kilometre asfalt çalışması yaptık. Gazipaşa Belediyesi’ne mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi. 


Muhtarlık yaptığı dönemde mahallesinin eksiklerini tamamlamak için büyük mücadeleler verdiğini ifade eden Yıldırım, “Mahallemize bağlı yollarımızda çalışmalar neredeyse bitmek üzere. Fotelli Halı Yıkama’nın bulunduğu yola, yağmur suyu drenaj hattı yapılması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi’nden büzleri temin ettik. Burada çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacak. Bu çalışmayı da seçimden önce tamamlayacağız” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK

 


Anahtar Kelimeler: İSTİKLAL' YOLLAR ASFALTLANIYOR