İSTİKLAL’DE YOL SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

.

GÜNDEM 8.08.2024 09:24:00 0
İSTİKLAL’DE YOL SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

İSTİKLAL Mahallesi’nde evine yol gitmeyen ve sağlık sorunları olan bir vatandaşın kapısına kadar yol açılarak beton döküldü. Muhtar Yıldırım, mahallelinin sorunlarını çözmeye, vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. 


İstiklal Mahallesi’nde bazı bölgelerde yaşanan yol sorunları, çözüme kavuşturuluyor. Mahallede yaşayan bir vatandaşın evine yol ulaşmadığını, yaşadığı sağlık sorunları ile ulaşımında sıkıntılar çekildiğini gören mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yardım istedi. Yıldırım’ın talebini geri çevirmeyen ekipler, vatandaşın evine gidecek yolun güzergahını belirleyip, temizlik çalışması yaptı. Ardından açılan yol betonla kaplanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Açılan yeni yol, sağlık sorunları yaşayan ev sahibi ile mahalle sakinlerine nefes aldırdı.


“İSTİKLAL MAHALLESİ BİZE EMANET”
Mahallede yaşanan sorunları tespit ederek çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini belirten İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım; “İstiklal Mahallemizi ileri taşımaya ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Mahallemizde yaşayan rahatsızlığından dolayı zorluk çeken bir vatandaşımızın yıllardır yol olmayan evinin önüne yol açarak beton döktürdük. Mahallelimizin sorunlarını çözerek icraatlarımıza devam edeceğiz. İstiklal Mahallesi bize emanet” dedi. >Aysel YILDIZ